Lewandowski mellett robbant a petárda Romániában

Bukarest |

<p>A román fővárosban tizenhét szurkolót állítottak elő a péntek esti román-lengyel (0-3) labdarúgó világbajnoki selejtező kapcsán, közülük meghallgatásuk után tizenketten kaptak pénzbüntetést.</p>

A bukaresti hatóságok bejelentése szerint 12 lengyel és öt román drukkert hallgattak ki, miután a két tábor között összecsapások kezdődtek, s a rendőröknek könnygázgránátot is alkalmazniuk kellett. Alis Grasu szóvivő közlése szerint orvosi segítségre is szükség volt, mert egy szurkolót mellkasi, egyet pedig szívpanaszokkal vittek kórházba, de - tette hozzá - egyikük sem volt életveszélyben.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"254615","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

A rendőrök a meccs kezdete előtt is bevetettek könnygázt, mivel szélsőséges drukkerek fáklyákat dobáltak a bukaresti stadion gyepére. Egy fáklya eltalálta a lengyelek csatárát, Robert Lewandowskit is, akit ápolni kellett, de néhány perc múlva visszatért, s a maga részéről nemes bosszút állt, hiszen kétszer is bevette a románok kapuját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?