Leukémiás a Sevilla vezetőedzője, de végzi tovább a munkáját

Joaquín Caparrós
Madrid |

Joaquín Caparrós, a Sevilla labdarúgócsapatának vezetőedzője bejelentette, hogy leukémiával küzd, de tovább folytatja munkáját a klubnál. A tréner azután beszélt a betegségéről, hogy együttese vasárnap 2-0-ra nyert a Valladolid vendégeként a spanyol bajnokságban.

 

"Krónikus leukémiám van, de ez nem akadályoz meg abban, hogy végezzem a munkámat - fogalmazott a 63 éves szakember a meccset követő sajtótájékoztatón. - Normális életet élek. A jövőben nem fogok beszélni erről a témáról, de azt akartam, hogy mindenki tudja, minden rendben."

Caparrós korábban sportigazgató volt a Sevillánál, március közepén vette át a vezetőedzői teendőket a menesztett Pablo Machíntól. A csapat azóta négy meccset játszott és háromszor győzött. Caparrós a tavalyi szezon végén is edzette a gárdát, akkor az olasz Vincenzo Montella felmentése után ugrott be.

A Sevilla jelenleg ötödik a La Ligában, egy ponttal lemaradva a már Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyen álló Getafétől. A bajnokságból hét forduló van még hátra.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?