Lesz magyar résztvevő is?

Budapest. Érdekes hír jelent meg az egyik legismertebb sportmenedzseléssel és marketinggel foglalkozó cég, az Edge Sports International honlapján, miszerint a nyári, 2003-as NBA-drafton Bencze Zoltán, az Albacomp fiatal centere személyében magyar érdekeltség is lehet.

Budapest. Érdekes hír jelent meg az egyik legismertebb sportmenedzseléssel és marketinggel foglalkozó cég, az Edge Sports International honlapján, miszerint a nyári, 2003-as NBA-drafton Bencze Zoltán, az Albacomp fiatal centere személyében magyar érdekeltség is lehet. A hírt az egyik ismert európai kosárlabda-honlap, az Eurobasket.com is megerősítette, így lehet, a sportág történetében először magyar kosárlabdázó is részt vehet az NBA draftján. Már amennyiben ezt Bencze Zoltán, az Albacomp férfikosárlabda-csapatának fiatal centere is úgy gondolja. Az 1981. július 14-én született, 109 kg testsúlyú, 212 cm magas játékos 1999-ben mutatkozott be az Albacomp felnőtt csapatában, 2000-ben tagja volt a Magyar Kupa-győztes, bajnoki aranyérmet nyerő gárdának. A szaklap szerint magasabb és atlétikusabb, mint Dávid Kornél, erőcsatárként és centerként egyaránt bevethető, s érdeklődik az NBA-lehetőség iránt. A játékos jelenleg 11,6-os pont-, 7,8-as lepattanó–átlaggal büszkélkedhet az idei bajnokságban. Az Edge Sports International szerint Bencze mellett még a török Valentin Pastal kerülhet oda a draftra. (origo)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?