Lecsillapodtak, hokiznának

Zsolna/Pozsony. „Attól nem félek, hogy a meccs ismét ökölcsatává fajulna – mondta Ján Šterbák, a zsolnai Farkasok vezetőedzője, a mai (17.00)jégkorong T-Com Extraliga döntőjének harmadik felvonása előtt. – A higgadtság vezet sikerre, ezt fogom védenceimnek hangsúlyozni.

Zsolna/Pozsony. „Attól nem félek, hogy a meccs ismét ökölcsatává fajulna – mondta Ján Šterbák, a zsolnai Farkasok vezetőedzője, a mai (17.00)jégkorong T-Com Extraliga döntőjének harmadik felvonása előtt. – A higgadtság vezet sikerre, ezt fogom védenceimnek hangsúlyozni.” Két összecsapás után döntetlen az állás (3:4, 3:2), a legutóbbi, poprádi meccs hajrája azonban botrányos verekedésbe fulladt. Ladislav Svozil, a vendégek mestere sem tart attól, hogy megismétlődhet az eset. „Lecsillapodtak a kedélyek. Fontos lesz megőrizni a hidegvérünket, s nem próbálni mindenáron beszorítani a hazaiakat, akik aztán a gyors ellentámadásokra építhetnek” – tette hozzá a cseh mester. A kapus Mirolsav Lipovský külön kéri a szurkolókat, ne vegyenek rossz példát a poprádi közönségtől: „Ne dobáljanak be semmit a jégre. Nincs értelme, senkinek sem jön jól, ha feleslegesen áll a játék”.

A szövetség fegyelmi bizottsága tegnap döntött a hétfői verekedés főkolomposainak ügyében. A legsúlyosabb büntetést, nyolc hónapos eltiltást a csetepaté kirobbantója, a Gronra támadó poprádi Pavol Gurčík kapta. A másik hazai jómadár, Lukáš Bambúch két mecscsen nem játszhat. A zsolnai Tomáš Ficencnek egy találkozót kell kihagynia. A kluboknak továbbá 20 000 (Poprad), illetve 15 000 (Žilina) koronás pénzbüntetést kell befizetniük.

Ján Selvek, a kassai együttes hatvanöt esztendős vezetőedzője tegnap kérte szerződésének felbontását. (sita, tasr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?