Középdöntőben a magyarok

Poznan |

<p>A kormányos nélküli kettesek között szereplő Vinkó Gáspár, Simon Béla duó bejutott a középdöntőbe az evezősök végső olimpiai kvótaszerző, úgynevezett világkvalifikációs versenyén, Poznanban.</p>

 

A kormányos nélküli kettesek között szereplő Vinkó Gáspár, Simon Béla duó bejutott a középdöntőbe az evezősök végső olimpiai kvótaszerző, úgynevezett világkvalifikációs versenyén, Poznanban.

A viadal honlapja szerint a magyar kettős harmadik lett vasárnapi előfutamában, ezzel biztosította a helyét a legjobb 12 között, s legközlebb majd kedden száll vízre, akkor már a fináléba kerülésért.

A másik egység, a női könnyűsúlyú kétpárban próbálkozó Novák Zsófia, Hajdú Zsuzsanna duó hétfőn kezdi meg szereplését a a lengyelországi regattán, ahol mindkét számban az első két hely ér pekingi indulási jogot.

A magyarok eddig egy hajóval, a Varga Tamás és Hirling Zsolt alkotta könnyűsúlyú kétpárevezőssel kvalifikálták magukat az olimpiára. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?