Közel-keleti kézbe kerülhet az Arsenal

Dubaj |

<p>&nbsp;</p><div>Brit sajtóértesülés szerint egy közel-keleti csoport hamarosan 1,5 milliárd fontos ajánlatot tesz az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenal megvételére.</div><div>&nbsp;</div>

 

A The Telegraph című napilap írása szerint a konzorcium terve, hogy a londoni csapatot ismét Európa legjobbjai között emlegessék. Ehhez, vagyis főként új játékosok szerződtetéséhez biztosítanák a szükséges anyagi forrásokat.    
A lap beszámolója szerint a cég egyelőre nem fedte fel kilétét, de valószínűleg katari, vagy egyesült arab emírségekbeli vállalatról lehet szó.    
Az elmúlt években számos nagy múltú klub került közel-keleti tulajdonba: az egyik legjobb példa a Manchester City, amelyet az Abu-Dzabi királyi család Manszur sejk vezetésével vásárolt meg 2008-ban. A gárda tavaly megnyerte az angol bajnokságot.    
Legutóbb a francia Paris Saint-Germain került katari kézbe, a klub azóta többek között olyan futballistákat vásárolt meg, mint Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva és Ezequiel Lavezzi.     
Az Arsenal immáron nyolc éve nem nyert nagy trófeát, ráadásul a klub évről évre megválik egy-egy sztárjátékostól. Tavaly nyáron a holland Robin van Persie, előtte pedig a spanyol Cesc Fabregás igazolt el.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?