Korosztályos nemzetközi focitorna Felsőszeliben

régiófoci

Az utánpótlásképzés mátyusföldi fellegvárában, a Felsőszeli TE szervezésében szombaton rangos nemzetközi futballtornára kerűl sor. 

A BigMat Eurotop Cup 2024-en az U8-as és az U9-es korosztály képviselői csatáznak majd a győztesnek járó trófeáért. A felsőszeliek a Mátyusföldi Labdarúgó Akadémia működtetőjeként az utánpótlás-korosztályban a honi bajnokságokban elismerésre méltó eredményeket produkálnak. 

„Természetesen minden lehetőséget kihasználunk annak érdekében, hogy nemzetközi tornákon vegyünk részt, nívós erőpróbák szervezésével igyekszünk játéklehetőséget biztosítani védenceinknek, egyben felmérni, hol tartunk. A korábbi évekhez hasonlóan ismét csatasorba állnak a neves hazai és magyarországi csapatok fiatal focistái. Méghozzá meghívásos alapon, rajtdíjat nem kértünk. Többek között partnerklubunk, a DAC, a trencséniek, a győri ETO, az UTE korosztályos csapatai. Mindkét korosztályban nyolc együttes vetélkedik a győzelemért. Mindenki mindenkivel megmérkőzik, ezáltal temérdek játékperchez jutnak a focistapalánták. Egy párharc játékideje 15 perc térfélcsere nélkül. A 40x25 méteres játéktéren a kapus mellett négy mezőnyjátékos szerepelhet. Az edzők folyamatosan cserélhetnek, visszacserélhetnek. A játékvezetőket a Nyugat-szlovákiai Futballszövetség delegálja. Színvonalas párharcokra, látványos alakításokra, parádés gólokra számítok. Ami minket illet, igyekszünk lépést tartni a konkurenciával, célunk a tisztes helytállás” – ismertette lapunknak a versenykiírás legfontosabb pontjait, az elvárásokat Ferenczi Barnabás, a Felsőszeli TE utánpótlásszekciójának technikai igazgatója. 

A szervezők a korosztályok 1–3. helyezettjét kupával, a torna résztvevőit egyénenként oklevéllel, a legjobb kapust, mezőnyjátékost és góllövőt, valamint az All Stars-csapatba beválasztott játékosokat különdíjjal jutalmazzák. A mérkőzéssorozat délelőtt 10 órakor rajtol el a felsőszeli sportpályán. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?