KOMÁROM, 4. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság
(2005. augusztus 25.)
Tudomásul veszi a Dr. Sokolce kérvényét, s tudatja az egyesület vezetőivel, hogy a kérvényt végrehajtó bizottságnak kell továbbítani.
Jóváhagyja az FK Zlatná na/ O. (diákok) kérvényét, s beleegyezik, hogy a Čičov–Zlatná na/ O. találkozót szeptember 5-én, szerdán (16.

Sporttechnikai bizottság

(2005. augusztus 25.)

Tudomásul veszi a Dr. Sokolce kérvényét, s tudatja az egyesület vezetőivel, hogy a kérvényt végrehajtó bizottságnak kell továbbítani.

Jóváhagyja az FK Zlatná na/ O. (diákok) kérvényét, s beleegyezik, hogy a Čičov–Zlatná na/ O. találkozót szeptember 5-én, szerdán (16.00) rendezzék meg.

Tudomásul veszi, hogy az FK Modrany diákcsapata visszalépett a területi bajnokságból. A versenykiírás szerint 1000 koronás büntetéssel sújtja az FK Modranyt.

Elrendeli, hogy a területi bajnokság, 3. fordulójában sorra kerülő Z. Olča–Patince, Chotín – Marcelová és Sv. Peter–Moča találkozókat szeptember 4-én, 13 órai kezdettel játsszák.

A Versenykiírás B fejezete TU cikkelye alapján 300 koronás pénzbírságot javasol a következő együtteseknek: Marcelová (területi), II. tr. Martovce (II. osztály), B. Lúky (II. osztály). 100 koronás pénzbírságot javasol a következő együtteseknek: Modrany, Nesvady, Búč, B. Kosihy, Šrobárová, Moča, Zlatná na/ O, Dulovce, Imeľ B, N. Stráž, Čičov, Iža.

3:0-s hazai győzelemmel hagyja jóvá a Hurbanovo B–V. Kosihy II. osztályú mérkőzés eredményét (100/ b, 106/ 1 alapján). A Versenykiírás alpán 500 koronás pénzbírságot javasol a V. Kosihynek, emellett 2000 koronás kártérítést kell fizetnie a Hurbanovo B-nek.

Fegyelmi bizottság (2005. augusztus 25.)

Két bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltás (augusztus 22-től – 1/ 1a): Jozef Danko 740920, Modrany.

Egy bajnoki mérkőzésre szóló feltétel nélküli eltiltás (augusztus 22-től – 1/ 5a): Erik Lajos 781004 Moča,

Ľudovít Židek 791227 Búč.

A sporttechnikai bizottság javaslata alapján 300 koronás pénzbüntetéssel sújtja a következő klubokat: Marcelová, Martovce, B. Lúky. 100 koronás pénzbüntetéssel sújtja a következő klubokat: Modrany, Nesvady, Búč, B. Kosihy, Šrobárová, Moča, Zlatná na/ O, II. tr. Dulovce, Imeľ B, N. Stráž, Čičov, Iža.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?