KOMÁROM, 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYV

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 18.)
Tudomásul vette a TJ Imeľ B kérvényét, s jóváhagyja, hogy a csapat hazai találkozóit szombaton délután rendezze meg.
Elfogadja a Dr. V. Kosihy kérvényét, így a területi II. osztály 2. fordulójában sorra kerülő V.

Sporttechnikai bizottság (2005. augusztus 18.)

Tudomásul vette a TJ Imeľ B kérvényét, s jóváhagyja, hogy a csapat hazai találkozóit szombaton délután rendezze meg.

Elfogadja a Dr. V. Kosihy kérvényét, így a területi II. osztály 2. fordulójában sorra kerülő V. Kosihy–Imeľ B találkozót augusztus 27-én, szombaton 16 órától játszszák.

A klubok megegyezése alapján engedélyezi, hogy a területi bajnokság 5. fordulójában sorra kerülő Nesvady–Z. Olča találkozóra szeptember 18-án, vasárnap 15 órai kezdettel kerüljön sor.

Tudomásul vette az SC Nesvady kérvényét, s elrendeli, hogy a területi bajnokság 3. fordulójában sorra kerülő Nesvady–Modrany találkozóra szeptember 4-én, 14 órai kezdettel rendezzék meg.

Tudomásul vette, s helyt adott a Dr. B. Kosihy kérvényének, s egyúttal elrendeli a következő találkozók kezdési időpontjait – 3. forduló, szeptember 4., 13.30: B. Kosihy–Búč; 9. forduló, október 10., 13.30: B. Kosihy–Modrany; 10. forduló, október 23., 13.30: B. Kosihy–Chotín.

Elrendeli, hogy a területi bajnokság második fordulójában sorra kerülő Zlatná na Ostrove–Nesvady találkozót augusztus huszonnyolcadikán, 18 órai kezdettel rendezzék meg.

Fegyelmi bizottság (2005. augusztus 18.)

Két bajnoki mérkőzésre szóló feltételes eltiltás: Florián Pócs 760912, Sv. Peter (1/ 5a) – június 13-tól.

Elutasítja Róbert Mátyus 810727, Nesvady kérvényét a büntetés mérséklését illetően.

Helyt adott Peter Molnár, 650128 Sv. Peter kérvényének a büntetés mérséklését illetően – a feltétel nélküli eltiltást feltételesre módosította (2005. november 30-ig).

Figyelmezteti a klubokat, hogy négy sárga lap miatt Martin Vician, Hurbanovo B és Tibor Bábi, Moča egy meccsen nem léphet pályára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?