Kölcsönadta Baloghot a DAC

Balogh Vasas

Balogh Norbert a tavaszt a Vasas csapatánál tölti kölcsönben, jelentette be az angyalföldi és a csallóközi klub.

A 26 éves támadót egy éve előbb kölcsönvette a DAC a Honvédtól, majd május végén végleg leigazolta. Ősszel azonban már nem jutott rendszeresen játéklehetőséghez és a homonnai kupakiesés után kitették az első csapat keretéből.

„Boldog vagyok, hogy itt lehetek, nagyon pozitív számomra, hogy a klub érdeklődött irántam. Jelenleg nem ideális a csapat tabellán elfoglalt helyezése, de 2-3 győzelem elég lehet ahhoz, hogy felzárkózzunk, hiszen a keretet nagyon jó futballisták alkotják. Minden erőmmel azon leszek, hogy a csapatot segítsem és a klub elérje a bajnokságban a célját” – idézte Baloghot a Vasas honlapja.

Sajtóhírek szerint Holman Dávid is a Vasashoz igazolhat. A Slovan középpályásáról az égszínkékek edzője, Vladimír Weiss is elmondta, hogy ha megfelelő ajánlat érkezik érte, nem gördítenek akadályt a távozása elé. Szintén az angyalföldiekhez szerződhet a Puskás Akadémia ipolysági középpályása, Urblík József, akit a magyar állampolgárság megszerzése választ el a kiesés ellen küzdő NB I-es csapattól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?