Kobe Bryant új könyve az eladási listák élén

Kobe Bryant

A január végén helikopter-balesetben elhunyt legendás kosárlabdázó, Kobe Bryant múlt héten kiadott könyve rögtön az eladási listák élére ugrott az Egyesült Államokban.

Az ötszörös NBA-bajnok szupersztár többek között könyvkiadással foglalkozó Granity Studios nevű cége a Bryant által megalkotott Wizenard sorozat legújabb, Első szezon című kötetét jelentette meg, ami az online forgalmazó Amazonnál szinte egyből az élre ugrott. Már most biztos az is, hogy a The New York Times közép hosszúságú, keményfedeles könyveket felvonultató listáján - melyet hivatalosan április 19-én tesznek közzé - is az első lesz.

A sorozat egy fiatal kosárlabdázó mindennapjairól, a nehézségek leküzdéséről szól. Az új könyv ajánlójában a Granity azt írta, hogy a friss kiadvány az erőfeszítés és áldozatvállas története, amiben hihetetlen áttörésekről és a játék iránti, mindent felülmúló alázatról olvashat az érdeklődő.

A kétszeres olimpiai bajnok játékos január 26-án lányával, Giannával és hét másik személlyel együtt veszítette életét, amikor helikoptere lezuhant Los Angelestől nem messze, Calabasasnál. Halálát követően minden általa kiadott könyv eladási száma megugrott.

Bryantet múlt hétvégén választották be a kosárlabda Hírességek Csarnokába.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?