Kmotrík reagált a vádakra

Kmotrík
Pozsony |

Továbbra is nagy a visszhangja ifj. Ivan Kmotrík ténykedésének a labdarúgó Fortuna Liga vasárnap játszott DAC–Slovan rangadón.

A címvédő pozsonyiak alelnöke és főigazgatója a koronavírusos vezetőedző, Darko Milanic távollétében átvette a csapat irányítását a kispadon, méghozzá megfelelő licenc nélkül. Kmotrík a Slovan honlapján reagált az őt ért kritikákra.

Tudjuk, hogy mik a szabályok a technikai zónában. Mi voltunk az első olyan csapat, amelynek az egész edzői stábja kidőlt, az ilyen helyzetre nem készült fel a liga szabályzata. És ha ötöt lehet cserélni a koronavírus miatt, akkor egy mérkőzés erejéig miért ne találhatnánk egy ilyen kényszermegoldást? El szerettük volna kerülni ezt az egészet, ezért kértünk halasztást. Merem állítani, hogy ha kikapunk, nem lenne téma a jelenlétem a kispadon. Megértem, hogy a DAC győzelemmel számolt, és a döntetlen keresztülhúzta a számításaikat, és a médiának is szüksége van az olvasottságra, de ez így nem igazságos velünk szemben. Senki sem az egészségügyi és az emberi oldalát nézi az egésznek.ˮ

A Slovan a DAC elleni meccs előtt 14 hiányzót jelentett, de végül csak két alapember (Medved, De Kamps) és az edzői stáb jelentős része hiányzott, ezt leszámítva a legerősebb kezdőcsapatukkal álltak fel az égszínkékek. Štefan Tarkovič, a szlovák labdarúgó-válogatott frissen kinevezett kapitánya és a Szlovák Labdarúgó-szövetség technikai bizottságának elnöke a SME portálnak így nyilatkozott az esetről: „A szabályok pontosan meghatározzák, ki edzősködhet. Ebből a szempontból a Slovan szabályt szegett, és mint a technikai bizottság igazgatója, kötelességem a fegyelmi bizottság elé tárni az ügyet, amit meg is teszek.ˮ

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?