Klopp: távozásomból a játékosoknak nem kell plusz motivációt meríteniük

Jürgen Klopp

Jürgen Klopp vezetőedző szerint távozásából a Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Liverpool labdarúgóinak nem kell plusz motivációt meríteniük, mert eddig is száz százalékot nyújtottak.

„Ha nem jelentettem volna be az idény végi távozásomat, akkor mi lenne más? Az egyetlen apró különbség az, hogy most azt mondják: Jürgennek. Ez az egyetlen dolog” – fogalmazott az 56 éves szakember. „Hogy van-e esélyünk megnyerni a bajnokságot? Úgy tűnik, közel lehetünk hozzá, de annyi meccs van még addig... Nem vagyok álmodozó típus”.

Klopp szerint ha a távozása néhány plusz százalékot generál, az jó, de nem biztos benne, hogy ez szükséges, mert a tanítványai eddig is száz százalékot nyújtottak.

A német tréner, aki korábban az FSV Mainz és a Borussia Dortmund csapatát irányította, 2015-ben lett a Vörösök vezetőedzője, vezetésével pedig a Liverpool megnyerte az angol bajnokságot, az FA Kupát, a Ligakupát, a Szuperkupát, a Bajnokok Ligáját, az európai Szuperkupát és a klubvilágbajnokságot.

A Mersey-parti együttes ebben az idényben még minden sorozatban versenyben van a végső győzelemért, ugyanis vezeti az angol bajnokságot, nyolcaddöntős az FA Kupában és az Európa-ligában, finalista a Ligakupában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?