Kiütötték a Slovant

Pozsony. Tegnap játszották a labdarúgó Szlovák-kupa második fordulójának hét mérkőzését. A hat szuperligás együttes közül három kiesett. Kitettek magukért a szenciek, akik 2:0-ra legyőzték a rózsahegyi együttest. Puhóban alapos leckét kapott a Slovan.

SENEC–RUŽOMBEROK 2:0 (0:0), góllövők: Bella (56.), Volf (64.).

Pozsony. Tegnap játszották a labdarúgó Szlovák-kupa második fordulójának hét mérkőzését. A hat szuperligás együttes közül három kiesett. Kitettek magukért a szenciek, akik 2:0-ra legyőzték a rózsahegyi együttest. Puhóban alapos leckét kapott a Slovan.

SENEC–RUŽOMBEROK 2:0 (0:0), góllövők: Bella (56.), Volf (64.). Játékvezető: Hriňák, 1500 néző. Kezdettől fogva a hazaiak diktálták az iramot, s biztosan jutottak a negyeddöntőbe.

PÚCHOV–SLOVAN 3:0 (2:0), g.: Perniš (30. és 60.), Belák (28.). Játékvezető: Gádoši, 1500 néző. Az elszántan küzdő vendéglátók minden tekintetben felülmúlták az égszínkékeket.

ŽILINA–NOVÁKY 4:2 (0:2), g.: Mintál (53. és 79.), Drahno (48.), T. Ďurica (60.), ill. Faktor (18.), Maruniak (35.). Játékvezető: Šuniar, 400 néző. Meglepetésre az első játékrészben a vendégek voltak jobbak. Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsoltak a zsolnaiak, s sikerült fordítaniuk.

BARDEJOV–PREŠOV 4:1 (2:1), g.: M. Novák (13. és 78.), R. Šesták (27.), J. Novák (83.), ill. Lengyel (41.). Játékvezető: Straka, 650 néző. Az elszántan küzdő bártfaiak alaposan meglepték a nagy mellénnyel pályára lépő eperjesieket.

RIM. SOBOTA–VRAKUŇA 3:0 (1:0), g.: Ďuriš (2.), Žiga (70.), Staňo (81). Játékvezető: Klačko, 800 néző. A fél gőzzel játszó gömöriek a várakozásnak megfelelően biztosan jutottak a legjobb nyolc közé.

INTER–SLOVAN B 2:0 (2:0), g.: Drobňák (31.), Kratochvíl (34. – 11-esből). Játékvezető: Kružliak, 550 néző. A papírformának megfelelően könnyen nyert a bajnok.

ČAŇA–TOPOĽČANY 2:1 (1:0), g.: Gallo (36. – 11-esből), Maďarák (51.), ill. Goga (89.). Játékvezető: Hrčka, 450 néző. Végig mezőnyfölényben futballoztak a vendéglátók.

A Senica–Trenčín összecsapásra ma (14.30) kerül sor. A negyeddöntő mérkőzéseit október 23-án játsszák.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?