Kiütéses San Antonio-siker a döntő harmadik meccsén

<p>A San Antonio Spurs kiütéses, 113-77-es győzelmet aratott a vendég Miami Heat ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) döntőjének harmadik mérkőzésén, így összesítésben 2-1-re vezet a címvédő elleni, négy sikerig tartó párharcban.</p>

Eredmény:döntő, 3. mérkőzés:San Antonio Spurs-Miami Heat 113-77 (24-20, 26-24, 28-19, 35-14) Az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharc állása: 2-1 a San Antonio javára. A következő mérkőzést magyar idő szerint péntek hajnalban ugyancsak San Antonióban rendezik.    A címvédő Miami otthon egy-egy mérkőzést nyert és veszített, így várták a felek a magyar idő szerint szerda hajnali összecsapást.    Az első félidő még szoros volt, de utána beindult a Spurs-henger. Sorra hullottak be a hazai triplák a Heat kosarába, és ezzel sikerült megtörni a vendégeket. A San Antonio összesen 16 hárompontost dobott, ami rekord a finálék történetében. A 36 pontos győzelem a harmadik legnagyobb különbség az NBA-döntőkben.    Danny Green 27 pontot szórt, ebből 21-et triplákból, Gary Neal hatszor volt eredményes távolról, és végül 24 pontot termelt. Tim Duncan 12 ponttal és 14 lepattanóval járult hozzá a diadalhoz.    A négyszeres MVP-győztes LeBron James 15 pontig és 11 lepattanóig jutott a vendégektől. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?