Sport

Kilencévesek tornája Érsekújvárban

Érsekújvár | Egy hét leforgása alatt három korosztályos teremfocitornát rendez az érsekújvári FKM. Szombaton az U9-esek találkoznak a Millennium Sportcsarnokban (kezdés 8.00).
Ábel Gábor

2019. február 15. 14:36

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

Tavaly pontveszteség nélkül a Topoľčany végzett az első helyen, három ponttal megelőzve a komáromi KFC-t. Idén egyik csapat sem képviselteti magát a megmérettetésen. „Nyolc alakulatot hívtunk meg, amelyeket két csoportba soroltunk. Az elsőbe a vágsellyeiek, a galántaiak, a gútaiak és a mi U8-asaink kerültek, a másodikban pedig a párkányiak, az ógyallaiak, az érsekújvári Fénix és az FKM kilencéveseinek tudásáról győződhetnek meg a szurkolók. Az alapszakasz összecsapásai 1x17 percig tartanak, míg a harmadik helyért vívott küzdelemben és a döntőben 1x20 perc a játékidő” – tájékoztatott Ferenczi Barnabás, az érsekújvári FKM ifjúsági csapatainak menedzsere. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Szenzáció: a magyarok legyőzték a vb-ezüstérmest

Elhunyt Keszegh István tanár

Emésztőgödörbe esett egy kisfiú, mentőhelikoptert kellett riasztani

Wales egy korai góllal legyőzte Szlovákiát

Megmentenék a liberális demokráciát az új politikai vállalkozások

Kikötött Norvégiában a bajba jutott Viking Sky luxushajó

Legfrissebb galériák
Olvasta már?