Kilenc gólnál jár a rimaszombatiak csatára

Rimaszombat |

<p>Hat meccs után már kilenc gólnál jár a&nbsp;rimaszombatiak csatára, Miladin Vujosevic, aki ezzel nemcsak Közép-Szlovákiában, hanem mind a négy III. ligát tekintve a legeredményesebb játékos.</p>

A hétközi fordulóban a vágtapolcaiak ellen két góllal járult hozzá a rimaszombatiak 3:1-es győzelméhez, és mivel a besztercebányai Dukla kikapott az Oravské Veselé otthonában, a gömöriek a tabella élére ugrottak.

A montenegrói Vujosevic ez év elején érkezett Szlovákiába, az elmúlt fél évet Füleken töltötte, onnan igazolt Rimaszombatba. Eddig nagyszerű erősítésnek bizonyult, ahány meccsen pályára lépett, mindannyiszor gólt szerzett, Újbányán mesterhármast ért el, így biztosította be a 3:3-as döntetlent.

„Az a fontos, hogy jó eredményeket érjünk el, a gólok jönnek maguktól” – nyilatkozta Vujosevic a Teplička elleni meccs után, amelyet nem játszott végig, a 82. percben ugyanis egy tizenhatoson belüli párharc során kifordult a bokája. „Szerintem tiszta tizenegyes volt, ám a bíró nem így látta. Remélem, a következő mérkőzésig rendbe jövök, nem tűnik súlyosnak a sérülésem” – mondta a 20 éves támadó.

[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"286620","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]]

Eddig csak egy bajnokin hiányzott a rimaszombatiak kezdőcsapatából, eltiltás miatt, a Martin elleni hazai meccsen – amelyen két tizenegyesgóllal vette ki a részét a 3:3-as döntetlenből – ugyanis piros lapot kapott. A második sárgát teljesen feleslegesen, szövegelésért kapta. „Hülyeség volt, de hát ilyen vagyok. Mi ott a Balkánon elég temperamentumosak vagyunk. Igyekszem megjavulni” – fogadkozott Vujosevic, aki jól érzi magát Szlovákiában, és bízik benne, hogy hozzásegíti a rimaszombatiakat a feljutáshoz. „Nagyon jó a hangulat az öltözőben, és jól is játszunk. Ez a csapat legnagyobb erőssége. A fiatal játékosok közé tartozom, de mindenkivel jól kijövök, az idősebbek is rögtön befogadtak” – mondta a támadó, akinek gyerekként Zinedine Zidane volt a példaképe. (bt)

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?