Kikapott a DAC a Spartaktól

Nagyszombat |

<p>3:1-es vereséget szenvedett a&nbsp;DAC labdarúgócsapata Nagyszombatban a&nbsp;labdarúgó Fortuna Liga 13. fordulójában.</p>

A lelkes vendégszurkolóknak is köszönhetően kitűnő hangulatban zajlott a dunaszerdahelyiek nagyszombati vendégjátéka – igaz, az első negyedórában a küzdelem dominált, csupán a hazai Kuzma próbálkozott kapura lövéssel. A 34. percben a Spartak a bal oldalon vitt végig egy akciót, Čonka beadását Vyskočil fejelte a kapuba – 1:0. A dunaszerdahelyiek a bekapott gól után sem törtek össze, az első komoly egyenlítési lehetőségük az 52. percben adódott, amikor Rusov kapus Jurčo lába elé vetődve mentett. A 70. percben szabadrúgáshoz jutottak a nagyszombatiak, Vlasko beadása után ismét Vyskočil fejelhetett – 2:0. Múlt héten a trencséniek ellen szintén ilyen hátrányból állt fel a DAC, s a 79. percben már lehetett bízni egy hasonló forgatókönyvben, Štepanovský szépített – 2:1. Az ideges végjátékban (a dunaszerdahelyi Mário Tóth a 82. percben megkapta második sárga lapját) azonban már nem sikerült egyenlíteniük a vendégeknek, ellenben a csereként beállt Jendrišek egy védelmi hiba után beállította a 3:1-es végeredményt a 90. percben. 

„Arra készítettem fel a fiúkat, hogy parázs hangulatban fognak játszani, sajnos néhányan mégsem a tőlük megszokott teljesítményt nyújtották. Az első félidőben elkerülhető gólt kaptunk, kár, hogy a szünet után Jurčo nem tudott egyenlíteni. A hazaiak aztán újabb gól rúgtak, és annak ellenére, hogy szépítettünk, a hajrában a Spartak eldöntötte a meccset. Gratulálok a nagyszombatiak győzelméhez“ – nyilatkozta Radványi Miklós, a dunaszerdahelyiek vezetőedzője.

 Trnava–DAC 3:1 (1:0)Góllövő: Vyskočil (34., 70.), Jendrišek (90.), ill. Štepanovský (79.).Játékvezető: Chmura, 2469 néző.  Sárga lap: Vlasko, Janečka, Casado, ill. Kristo, M. Tóth, Brašeň, Szabó O., Straka. Piros lap: M. Tóth (82., DAC).  TRNAVA: Rusov– Siva, Bortel, Martin Tóth, Čonka–Kuzma (38. Špalek)–Janečka, Casado, Vlasko (83.), Sabo–Vyskočil (78. Jendrišek).  DAC: Penksa–Turňa, Saláta, Mário Tóth, Szabó Ottó–Straka, Kristo (46. Černák)–E. Ujlaky (85. Antunovics), Štepanovský (82. Antunovics), Brašeň–Jurčo (56. Sabler).
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?