Kihasználni a hazai pálya előnyét

A múlt szombati vereség ellenére nincs ok nagy változtatásra, véli a komáromi férfi-kosárlabdacsapat vezetőedzője, Dragan Risztanovics a privigyeiek elleni döntősorozat mai (18.00, Komárom), második mérkőzése előtt.

A múlt szombati vereség ellenére nincs ok nagy változtatásra, véli a komáromi férfi-kosárlabdacsapat vezetőedzője, Dragan Risztanovics a privigyeiek elleni döntősorozat mai (18.00, Komárom), második mérkőzése előtt. „Most az egész találkozón úgy kell összpontosítanunk, mint múlt szombaton az első három negyed során. Otthon játszunk, ezt az előnyt kell kihasználnunk” – mondta az MBK Rieker Com-Therm szerb trénere.

A komáromi csapatot tavaly decemberben átvevő szakember eddig 1:1-re áll a Miljan Csurovics elleni „különmeccsében” (Risztanovics csak egy alkalommal ült a Duna-partiak kispadján a bányászvárosiak elleni alapszakaszmeccsek közül), ugyanis honfitársával szülőhazájában elkerülték egymást. „Amikor a Kragujevacnál asszisztens voltam, mi az Adria Ligában indultunk. Ezekben az években dolgozott Csurovics kollégám a Vojvodinánál, de ők a szerb bajnokságban szerepeltek, így csak most, Szlovákiában találkoztunk először ellenfélként” – árulta el lapunk érdeklődésére Risztanovics, hozzátéve, neki ezért semmi különlegeseget nem jelent, hogy a tavalyi komáromi bajnokcsapat mestere idén az ellenfelet képviseli Privigyén. – A játékosoknak biztosan egy picit fura, és csak a sorozat végén fog kiderülni, volt edzőjük meg tudta-e lepni őket valamivel.”

Az egyik fél négy győzelméig tartó sorozat második mérkőzését az Arena Sport élőben közvetíti.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?