Kiesése nagy érvágás

Koppenhága. Meglepő kijelentést tett közzé honlapján az Aalborg DH női kézilabdacsapata. A klub jelezte, az idei bajnokságban már nem számít a norvég világklasszis szélső, Mia Hundvin játékára, ugyanis a sportoló gyermeket vár.

Koppenhága. Meglepő kijelentést tett közzé honlapján az Aalborg DH női kézilabdacsapata. A klub jelezte, az idei bajnokságban már nem számít a norvég világklasszis szélső, Mia Hundvin játékára, ugyanis a sportoló gyermeket vár. Az eset érdekessége, hogy Hundvin évekig nyíltan vállalt leszbikus kapcsolatban élt a dán kézilabdázás egyik legjobbjával, Camilla Andersennel, s csupán januárban váltott. Jelenlegi barátja a snowboard háromszoros világbajnoka, Terje Haakonsen.

Klubja tehát nem számíthat a következő hónapokban Mia Hundvinra, de kiesése nagy érvágás a norvég nőikézilabda-válogatott számára is, hiszen a decemberi vb-n és a jövő évi, athéni olimpián személyében világklasszist veszített.

A norvég Aftenposten nagy terjedelmű írásban számolt be Mia Hundvin „pálfordulásáról“. A csinos kézilabdázó évekig élettársi viszonyban élt a dán kézilabdasport legnagyobb csillagával, Camilla Andersennel, s nyíltan felvállalták leszbikus kapcsolatukat. Decemberben még együtt volt a pár, ezt tanúsította az Eb is, ahol Camilla ott szurkolt a norvégok mérkőzésein, ám januárban fordulat állt be kapcsolatukban. Hundvin megismerkedett ugyanis a háromszoros snowboard-világbajnok Terje Haakonsennel, s egy magazinnak elárulta, megőrül a férfiért és annak hatéves kisfiáért. „Teljesen új értelmet kapott az életem“ – újságolta örömmel Mia.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?