Kib...tt buzeránsok - mondta Weiss az újságíróknak

Pretoria |

<p>Id. Vladimír Weiss, a szlovák labdarúgó válogatott vezető edzője a Paraguayjal elvesztett mérkőzés (0:2) után egy nappal nem volt hajlandó megosztani benyomásait a sajtóval.</p>

A hivatalos sajtótájékoztatón, amelyen külföldi újságírók is voltak, uralmát elveszítve kiosztotta az újságírókat.

A dél-afrikai világbajnokságon részvevő csapatok 32 edzője közül a legfiatalabbik előbb válaszolt két olyan kérdésre, amely a vasárnap Paraguayjal játszott és 0:2-es vereséget hozó mérkőzéssel függött össze. „A válasz egyértelmű, az ellenfél jobb volt. A labdarúgás erről szól. A hibánkat mindenki megbünteti, nem vagyunk eléggé jók, nem vagyunk képesek a játék alatt jobban előretörni. A játékhoz agresszivitás, személyes összecsapások és hasonlók kellenek“, mondta id. Vladimír Weiss. A harmadik kérdésre, amely úgy szólt, tudatában van-e valamilyen saját hibájának is a dél-amerikaiak elleni mérkőzésen, a szlovák csapat edzője már nem válaszolt. Amint a kérdés elhangzott, elviharzott a mikrofonoktól, melyek azonban még rögzítették, amint azt mondta: kib...tt buzeránsok.

Weiss már korábban is sértődötten reagált a bíráló kérdésekre. A vasárnapi nemzetközi sajtótájékoztatók követően úgy fogalmazott: "A szlovák újságírók fenomenálisak a külföldiekhez képest".

Weiss szidalmazta a Sme kiküldött sportszerkesztőjét is, amikor az interjút készített a fiával. (sita, sme)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?