Ki pótolja Zabavníkot?

Pozsony. A bajnok Žilina labdarúgócsapatának egyértelmű célja a címvédés, minden más eredmény csalódás lenne. Ezt Karol Belaník menedzser jelentette ki a fővárosban megrendezett sajtótájékoztatón. „Az új idényben 50 millió koronából gazdálkodhatunk.

Pozsony. A bajnok Žilina labdarúgócsapatának egyértelmű célja a címvédés, minden más eredmény csalódás lenne. Ezt Karol Belaník menedzser jelentette ki a fővárosban megrendezett sajtótájékoztatón. „Az új idényben 50 millió koronából gazdálkodhatunk. Nagy örömünkre szolgál, hogy Ladislav Jurkemik edző nálunk maradt, hiszen hívták őt a 21 éven aluli válogatotthoz is. Ha a játékoskeretet nézzük, a legnagyobb veszteség Radoslav Zabavník távozása, ő a CSKA Szófiánál folytatja pályafutását. Straka és Pekarík a Dubnicához került, utóbbi csak kölcsönbe. Friss hír, hogy Fabuš Besztercebányára távozott. A brazil Aderaldo nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, visszatért hazájába.”

A zsolnaiak biztos szerzeményei Kiška, Adam Nemec (mindketten Dubnica) és Bartoš (B. Bystrica), Červenec pedig visszatért Dubnicáról.

Mint Jurkemik vezetőedtő kifejtette, a felkészülés rendben zajlott. Hasznára válhat a gárdának, hogy több erős cseh csapattal is megmérkőztek az elmúlt időszakban. Mint mondta, Zabavník pótlása még nem megoldott.

Érthető módon a Bajnokok Ligája-szereplés is terítékre került, hiszen az MŠK a nagyszombatiak Intertotó-szereplése miatt pihen az első fordulóban (a mérkőzést augusztus 14-én pótolják). A Szuperkupa-döntő után a zsolnaiak első tétmeccse így a Dinamo Bukarest elleni 28-i BL-selejtező lesz. Ahogy megfogalmazták, az év mérkőzése. (pll)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?