KÉZILABDA

Magdeburg. A férfi kézilabda Szuper Kupa döntőjében Magdeburgban a címvédő házigazda szoros küzdelemben egygólos különbséggel győzött a Veszprém ellen: Magdeburg–Veszprém 31:30 (17:15), legeredményesebbek: Abati 8, ill. Dzomba, Perez 7-7.

Magdeburg. A férfi kézilabda Szuper Kupa döntőjében Magdeburgban a címvédő házigazda szoros küzdelemben egygólos különbséggel győzött a Veszprém ellen: Magdeburg–Veszprém 31:30 (17:15), legeredményesebbek: Abati 8, ill. Dzomba, Perez 7-7. A lelkesen küzdő magyar együttes a második félidő derekán egy góllal vezetett, ám a hajrában a németek fordítani tudtak. A Veszprém mindent megtett legalább a hosszabbítás kicsikarására, de a rutinos hazaiak sok apró szabálytalansággal kivédekezték a hajrát. A győztes 25 ezer, a második helyezett 15 ezer eurót kapott. Zdravko Zovko, a Veszprém vezetőedzője így értékelt: „Most megvolt a lehetőségünk a győzelemre a Magdeburg otthonában, de nem kell szégyenkeznünk! Ha védekezésben kicsit jobb teljesítményre lettünk volna képesek, akkor most mi örülnénk.” A harmadik helyért játszott találkozón: Kiel (német)–Ciudad Real (spanyol) 20:32 (11:14). (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?