Kezdő focisták a galántai tornazárón

gyerek teremfoci
Galánta |

Szombaton (kezdés: 8.00) a kezdők (U11) erőpróbájával fejeződik be a mátyusföldiek idei teremfocitornáinak sorozata. A tavalyihoz hasonlóan idén is tizenkét csapat csatázik az elsőségért, a Galántai Területi Futballszövetség elnökének a serlegéért. 

Az idősebb diákokhoz hasonlóan a kezdőknél is az összes résztvevő a területi bajnokságban szerepel. „A korosztály hetedik megmérettetésén a kollektívák előbb a két hattagú csoportban körmérkőzéses rendszerben küzdenek a pontokért. A csoportok két-két legjobbja az elődöntőben folytatja, majd a vesztesek a 3. helyért, a győztesek pedig a trófeáért mérkőznek. A kapus mellett öt mezőnyjátékos tüsténkedhet a pályán. A párharcok játékideje tíz perc. A bevált szokás szerint a rendes játékidőben döntetlennel zárult mérkőzések után következő büntetőpárbaj győztese két, vesztese pedig egy pontot kap” – ecsetelte a részleteket Milan Horňáček, a területi futballszövetség sporttechnikai bizottságának elnöke. A galántai városi sportcsarnokban a győztest vándorserleggel, az első három helyezettet kupával, a legjobb kapust, mezőnyjátékost és a gólkirályt pedig különdíjjal jutalmazzák. Címvédőként a nagymácsédiak utaznak a tornára. Csoportbeosztás – A csoport: Dolné Saliby, Horné Saliby, Matúškovo, Sereď B, Trstice, Veľké Úľany. B csoport: Abrahám/Hoste, Galanta B, Jelka, Pusté Úľany, Váhovce, Veľká Mača. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?