Kétszer Svájc ellen

<p>Ma és holnap is előkészületi mérkőzést játszik (egyaránt 17.00 órakor) a szlovák jégkorong-válogatott. Mindkétszer Svájc lesz az ellenfél. Az első összecsapásra Poprádon, a visszavágóra Kassán kerül sor.</p>

A vb-felkészülés decemberi szakasza már szerdán elkezdődött, mégpedig a mai meccs színhelyén. Ján Filc az egy hete kihirdetett keretét egy helyen megváltoztatta: a sérült Stehlík (Vítkovice) helyett Sersennek (Slovan) szavazott bizalmat. Érdekesség, a bajnokcsapatból ő az egyedüli hokis, aki jégre lép.

„Csak könnyebb átmozgató edzéseket végzünk a találkozók előtt, ugyanis valamennyi korongozó hetente két-három bajnokit is játszott. Ezen kívül azt is figyelembe kell venni, hogy a gyakori utazás is sokat kivett a játékosokból. A svájciak elleni meccsek után kialakul a szűkebb keret. Az új évben aztán velük folytatódik a vb- felkészülés. A Német Kupán a fiatalok kaptak játéklehetőséget, most viszont a tapasztaltabb hokisok bizonyíthatnak. Mindkét meccsen győzelmet várok. Poprádon szűkebb a játéktér, mint Kassán, ezért eltérő leszat a ktika” – mondta Ján Filc.

Négyéves szünet után ismét magára öltheti a címeres mezt Ladislav Nagy, aki utoljára a 2004-es Világkupán szerepelt a válogatottban. Annak ellenére nevezte őt Ján Filc edző, hogy az orosz bajnokságban, a Cserepovec együttesében nem nyújt meggyőző teljesítményt (29 meccsen csak 3 gólt ütött). Egészen biztos megbánta, hogy az NHL-ből aKHL-be igazolt...

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?