Kétgólos DAC-győzelem a nyitányon

Dunaszerdahely |

<p>A jól játszó DAC 2:0-ra legyőzte a Senicát a labdarúgó Fortuna Liga első fordulójában.</p>

A tízedik percben Ljubičič kiugratta Szarkát, aki 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, de 10 perccel később Pavlík szabálytalanul szerelte Szarkát a tizenhatoson belül, a megítélt büntetőt Pačinda értékesítette. Fél órát kellett várni az első vendéghelyzetre, Dolný fejesét Tujvel védte, a kipattanó labdát Kalabiška a kapufára bombázta. Szünet után is folytatódott a DAC-fölény, ám Šulla kapus a helyén volt. A hetvenedik percben Michalík Kalabiškával ütközött, a játékvezető meglepetésre tizenegyest ítélt, ám Hlohovský büntetőjét Tujvel hárította. A látottak alapján nagyobb arányban is nyerhetett volna a DAC, a 2800 szurkoló vastapssal köszönte meg kedvence teljesítményét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?