Két pont hiányzott

Harmadik próbálkozásra egészen közel jártak a győzelemhez a komáromi kosárlabdázók az Európa-kupában.Szamokov. Az utolsó másodpercekben veszítette el 83:82-re a házigazda Rilszki Szportiszt elleni Európa-kupa-mérkőzést a komáromi férfi-kosárlabdacsapat.

Harmadik próbálkozásra egészen közel jártak a győzelemhez a komáromi kosárlabdázók az Európa-kupában.

Szamokov. Az utolsó másodpercekben veszítette el 83:82-re a házigazda Rilszki Szportiszt elleni Európa-kupa-mérkőzést a komáromi férfi-kosárlabdacsapat. Az N csoport harmadik fordulójában a kezdést leszámítva végig az MBK Rieker Com-Therm vezetett a bolgár csapat otthonában, kétszer tíz pont körüli különbséggel, de a hajrá így is szoros volt.

Bő 20 másodperccel a vége előtt, 82:81-es komáromi vezetésnél az egyébként 20 pontig jutó Umipig kísérlete kimaradt, s a lepattanóért vívott küzdelem során a bírók támadószabálytalanságot fújtak. A szamokovi Bozsov mindkét büntetőt értékesítette, 83:82-re megfordítva az állást. A komáromiaknak pont egy támadásnyi idő állt a rendelkezésükre, de a szívósan védekező Rilszki ellenében nem jutottak érdemi kísérlethez, maradt a 83:82, a kedvenceit Bulgáriába is elkísérő tucatnyi komáromi drukker bánatára.

Az európai szövetség elemzése szerint a kulcsmomentumok közé tartozott az is, hogy Veszelin Veszelinov gyors egymásutánban három hármast is beszórt a harmadik harmadban, visszahozva csapatát a meccsbe.

„Újabb jó meccset játszottunk, amelyben ellenőrzésünk alatt tartottuk a játékot. Az utolsó két percben kétszer hibáztunk védekezésben, egyszer pedig támadásban döntöttünk rosszul, ami a győzelmünkbe került. Rosszul érzem magam már csak a fiúk miatt is, mert nagy esélyünk volt nyerni” – nyilatkozta Andjelko Mandics, a komáromiak vezetőedzője.

A szlovák bajnokcsapat így harmadik meccsén is nyeretlen maradt az Európa-kupában, ahol a jövő héten már a „visszavágókat” kezdi meg, elsőként a Cmoki Minszk otthonában.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?