Két magyar továbbjutó

Budapest. Befejeződtek a küzdelmek a férfi vízilabda Euroligában, a magyar csapatok közül a Honvéd és a Vasas bejutott a negyeddöntőbe, kiesett viszont a BVSC.
Honvéd–Dubrovnik (horvát) 8:5 (2:3, 2:1, 2:0, 2:1), a magyar góldobók: Molnár 2, Szívós, Fodor 2-2, Bereczki 1.

Budapest. Befejeződtek a küzdelmek a férfi vízilabda Euroligában, a magyar csapatok közül a Honvéd és a Vasas bejutott a negyeddöntőbe, kiesett viszont a BVSC.

Honvéd–Dubrovnik (horvát) 8:5 (2:3, 2:1, 2:0, 2:1), a magyar góldobók: Molnár 2, Szívós, Fodor 2-2, Bereczki 1. Többször is vezetett a horvát együttes, de a hajrában a magyar csapat fordított.

Vasas–Barceloneta (spanyol) 7:6 (0:1, 1:3, 4:1, 2:2), a magyar góldobók: Varga Zs. 3, Vindisch 2, Kásás, Steinmetz Á. 1-1. Csak a harmadik negyedben sikerült átvennie a vezetést a Vasasnak, amely csoport elsőként jutott tovább.

BVSC–Primorac Kotor (szerb-montenegrói) 8:9 (1:3, 2:4, 32:1, 3:1). A harmadik negyed elején 8:3-ra vezettek a vendégek, a Vasas 8:8-ra egyenlített, de a győzelmet nem tudta megszerezni és kiesett.

Nem alakult valami szerencséses a magyarok számára a negyeddöntő sorsolása, hiszen összekerült egymással a Vasas és a Honvéd.

Az első mérkőzést április 14-én játsszák, a visszavágót 28-án. A további párosítása: Mladost Zagreb–Primorie Rijeka, Barcelonata–Jadran Hercegnovi, Primorac Kotor–Sturm Csehov (orosz).

Közzétették az Euroliga premizálásáról szóló döntést. A nyolcaddöntő résztvevői 3000-3000 eurót kapnak, a nyolc közé jutott csapatok 6000 euróval lesznek gazdagabbak, míg a négyes döntőben 37 ezer eurót osztanak szét.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?