Sport

Kerékpártúra Győrből Dunaszerdahelyre

Dunaszerdahely/Győr | Szombaton második alkalommal rendezik meg a Barátság és Rotary kerékpártúrát, amelyet a határon átívelő barátság jegyében szervez közösen a Rotary Club dunaszerdahelyi és győri egyesülete a két város önkormányzatának segítségével.
Lencsés Zoltán

2019. május 10. 19:30

 „Míg tavaly Dunaszerdahelyről indult a kerékpártúra Győr belvárosába, az idén Győrből indul a mezőny és a dunaszerdahelyi városi szabadidőpark lesz a célˮ – árulta el Nagy László szervező. A távot összesen négy szakaszra osztották fel, mindegyik végén frissítőponttal. A nagyjából 50 kilométeres túra nagyrészt forgalomtól elzárt útvonalon zajlik majd, rendőri felügyelettel. A szervezők a túra után vállalják azon résztvevők Győrből Dunaszerdahelyre való hazaszállítását, akik ezt előre jelzik. Nagy László hozzátette, a kerékpártúra egy barátságos, családias hangulatú rendezvény lesz, ami nem a versengésről szól, a bevételt pedig jótékony célra fordítják. A II. Barátság és Rotary kerékpártúra útvonala: Győr, Vámosszabadi, Medvei híd, Szap, Csallóköznádasd, Dunaszerdahely), szombat, 9.00 – regisztráció; 10.00 – rajt (Győr, Dunakapu tér), 14.00-tól – célba érők fogadása (Dunaszerdahely, szabadidőpark). 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A lakosság 63 százaléka fizeti be minden számláját időben

Napoli–Internazionale rangadó vasárnap estére

GALÉRIA: Kikapott a DAC Rózsahegyen

Új választások kiírását javasolta az osztrák kancellár

A Magyar Fórum módosítaná az alkotmány preambulumát

Tragédia: halálra gázoltak egy kerékpárost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?