Kellemes emlékek

Budapest. Kovács Ágnes rövid, alig kéthetes, Kovács István és Erdei Zsolt valamivel hosszabb téli szünetet tölthet családi körben. A tavalyi sydneyi olimpia és az idei fukuokai vb 200 m-es mellúszásának aranyérmesére még vár egy verseny, így vissza kell utaznia az Egyesült Államokba.

Budapest. Kovács Ágnes rövid, alig kéthetes, Kovács István és Erdei Zsolt valamivel hosszabb téli szünetet tölthet családi körben. A tavalyi sydneyi olimpia és az idei fukuokai vb 200 m-es mellúszásának aranyérmesére még vár egy verseny, így vissza kell utaznia az Egyesült Államokba. Az arizonai Phoenixben tanuló úszónő ennek ellenére jókedvűen értékelte az évet. – A vb-n nyert arany- és bronzérmem egyértelműen kiemelkedővé teszi ezt az esztendőt is.

A júniusban elvesztett profi ökölvívó világbajnoki címe ellenére pozitívan értékelte idei teljesítményét Kovács István is: – Januárban elértem azt, amit addig előttem Magyarországon senki, profi világbajnok lettem.

Klubtársa, Erdei Zsolt szombaton Berlinben kilencedik hivatásos összecsapását is megnyerte. – Jó formában vagyok, remélem, hogy a jövő év vége felé már valamilyen kisebb címmérkőzés is összejön.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?