Kanté a Premier League legjobbja a játékosok szerint

London |

<div>N&#39;Golo Kantét választották az angol labdarúgó Premier League legjobbjának a játékostársak.</div>

Az éllovas Chelsea középpályása a negyedik francia futballista, aki kiérdemelte ezt az elismerést. Korábban Eric Cantona (1994), David Ginola (1999) és Thierry Henry (2003, 2004) bizonyult a legjobbnak. „Sokat jelent számomra a játékostársak elismerése. Ez a Leicesterben töltött jó szezonom és a Chelsea-vel elfoglalt előkelő helyünk eredménye. Nagy megtiszteltetés a legjobbnak lenni” – nyilatkozott a 26 éves játékos, akinek a csapata nemcsak a bajnoki címre pályázik jó eséllyel, hanem a hétvégén az FA Kupa döntőjébe is bejutott. A profi játékosok szervezetének (PFA) szavazásán Kanté mögött csapattársa, a belga Eden Hazard és a svéd Zlatan Ibrahimovic (Manchester United) következett, az előzetesen közzétett szűkített hatos listára pedig még Harray Kane (Tottenham Hotspur), a belga Romelu Lukaku (Everton) és a chilei Alexis Sanchez (Arsenal) fért fel. Dele Alli, a Tottenham Hotspur 21 éves középpályása lett az idény legjobb fiatal játékosa, egymás után másodszor. David Beckham, a Manchester United és az angol válogatott volt csapatkapitánya különdíjban részesült annak elismeréseként, amit a futball fejlődése érdekében világszerte tett.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?