Sport

Kalmár örült, Holman nem

A pénteki, dunaszerdahelyi rangadót követően a győztes gól szerzője, Kalmár Zsolt, valamint a Slovanban játszó Holman Dávid értékelte a meccset lapunknak.
Szabó Zoltán

2017. november 8. 15:39

„Nagy érzelmek törtek ki belőlem a győztes találatom után. Jól játszottunk, 3-4 góllal is nyerhettünk volna. Az első félidőben is mi próbáltunk irányítani, de voltak eladott labdáink, amelyekkel meg tudott indulni a Slovan. A szünet után egyértelműen jobbak voltunk: türelmesebben játszottunk és megérdemelten fordítottunk – mondta az Új Szónak Kalmár Zsolt. – Ilyen fantasztikus közönség előtt nem lehet rosszul futballozni. Hetek óta éreztük a felfokozott hangulatot a városban, tudom, hogy ez az év legfontosabb meccse itt mindenkinek Dunaszerdahelyen. Nagyon boldog vagyok, hogy minden magyar embernek örömet szereztünk. Úgy érzem, beloptam a drukkerek szívébe magamat. Remélem, ezen az úton tudjuk folytatni, szeretnénk a tabella elején végezni. Az jelenleg nem foglalkoztat, hogy ez a játék elegendő-e a válogatottsághoz, szeretnék legalább így focizni minden meccsen, és akkor előbb-utóbb jön majd a meghívó.”

Holman Dávid hiába adott gólpasszt, mégis kikapott a Slovan. „Tudtam, hogy ez egy nagy rangadó lesz, a találkozó közben viszont ki tudom zárni a külső hangokat, de az atmoszféra, amit teremtettek a szurkolók, az csodálatos volt – szögezte le Holman Dávid. – A szünetig nekünk volt több helyzetünk, a második félidőben viszont a DAC átvette a kezdeményezést. Helyenként nehéz helyzetbe hoztak bennünket, sajnos, ismét pontrúgás után kaptunk gólt. Úgy érzem, hogy a döntetlen igazságosabb lett volna, de ilyen a futball. Jelenleg gödörben vagyunk, remélem, az új edző vezetésével hamarosan kilábalunk a hullámvölgyből.”

Önnek ajánljuk
Frissítve

Fico még 2012-ben telefonon beszélt Vadalával

Fico Bašternákhoz hasonlította Andrej Kiskát

Minden „disznóságot“ jelenteni kell

Frissítve

GALÉRIA: A tüntető gazdák lezárták az SNP-hidat

Közösségi kert épül a Timóteus ház udvarán

A májusi EP-választás csaknem 10,2 millió euróba fog kerülni

Legfrissebb galériák
Olvasta már?