Sport

Kalmár marad a DAC-ban

Továbbra is a dunaszerdahelyi klub játékosa marad Kalmár Zsolt. A DAC honlapjának közlése szerint a magyar válogatott futballista szerződést hosszabbított a sárga-kékekkel.
Bőd Titanilla

2019. június 26. 11:12

(Somogyi Tibor felvétele)

Az elmúlt szezon végén a 24 éves középpályással kapcsolatban egyre gyakrabban emlegették, hogy a Videoton érdeklődik iránta, de szerdán hivatalossá vált, hogy Kalmár marad a DAC-ban. A Lipcséből érkezett kreatív játékosnak 2021 júniusáig szólt a szerződése a sárga-kékekkel, ezt most egy évvel meghosszabbították 2022 nyaráig.

„Maradok! A DAC-ban megkaptam annak lehetőségét, hogy ismét futballistának érezhessem magam, ezért nagyon boldog vagyok, hogy még egy évvel tovább szerepelhetek a csapat színeiben és további sikereket érhetünk el közösen. Hajrá, DAC!” – kommentálta a szerződéshosszabbítást Kalmár a klub honlapján.

„Zsolt remek szezont futott, ami természetes módon több klub érdeklődését is felkeltette, és néhány konkrét ajánlatot is kaptunk az átigazolásával kapcsolatban. Boldogok vagyunk, hogy sikerült Zsoltit meggyőznünk a szerződése meghosszabbításáról. Már várjuk az új kihívásokat, amelyeknek közösen vágunk neki” – mondta Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója az fcdac.sk-nak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Megtelt a pozsonyi Szabadság tér a tüntetőkkel

Augusztusban is 4,97 százalékos volt a munkanélküliség Szlovákiában

Galéria: Íme a tíz város, amelyet elözönlenek a turisták

Fico: Manipulálják a közvélemény-kutatásokat

DAC: ismét győzni kell

Navigare necesse est

Legfrissebb galériák
Olvasta már?