Juniorok bajnoki szőnyegcsatái

Rimaszombati birkozás
Somorja |

Szombaton, január 25-én 11 órától Somorján rendezik a birkózók idei első országos bajnokságát, melyen a juniorok kötöttfogásban mérik össze a tudásukat. A Gladiátor birkózóklub szervezésében zajló viadalon a résztvevők tíz súlycsoportban vetélkednek az érmekért. 

„70 versenyzőre számítunk. A szabadfogásúak is kipróbálják magukat. Mi öt birkózót neveztünk. Közülük Holocsi Bencét és ifj. Oláh Olivért sorolom a bajnoki cím várományosai közé. A korosztályát tekintve még kadett Szeiler Mátyás pedig orvosi engedéllyel és szülői beleegyezéssel állhat csatasorba. Remélem, az idősebbek között is megvillantja tudását, s dobogóra kerül. Mivel javában az év elején tartunk, ezért a folytatást illetően a versenyzők és a szakvezetés számára egyaránt sokat jelent a válogatott kapuján kopogtatók helytállása. A világversenyeken való részvétel érdekében első lépésként a bajnoki cím megszerzésére lesz szükségük” – nyilatkozta lapunknak az elvárásokról Horváth István, a Gladiátor birkózóklub főedzője, a szlovák juniorválogatott trénere. Egyébként januártól már a fogásnem felnőtt válogatottját is ő irányítja. A közönségvonzó szőnyegcsaták a Gladiátor birkózóklub Duna utcai sportcsarnokában délelőtt tizenegy órától zajlanak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?