Jozef Gönci elégedett

Pozsony. Tegnap reggel hazaérkezett Athénből Jozef Gönci sportlövő, aki bronzérmet szerzett az olimpián, s emellett egy negyedik és egy kilencedik helyezést is begyűjtött.
„Elégedett vagyok ötkarikás teljesítményemmel, hiszen kétszer döntőbe jutottam, s a harmadikról is csupán egy hajszállal maradtam le.

Pozsony. Tegnap reggel hazaérkezett Athénből Jozef Gönci sportlövő, aki bronzérmet szerzett az olimpián, s emellett egy negyedik és egy kilencedik helyezést is begyűjtött.

„Elégedett vagyok ötkarikás teljesítményemmel, hiszen kétszer döntőbe jutottam, s a harmadikról is csupán egy hajszállal maradtam le. Az igazat megvallva, nem számítottam rá, hogy ilyen sikeres leszek” – nyilatkozta a repülőtéren.

Később elárulta, ha rajta múlott volna, rögtön a versenyek után elindult volna haza. „Legalább két nappal korábban akartam hazajönni, de csak most sikerült. Még sosem érkeztem hajnalban a pozsonyi repülőtérre, örülök, hogy ilyen sokan fogadtak. Eddig ehhez nem voltam hozzászokva. Nem tagadom, alaposan elfáradtam, hiszen kedd reggeltől le sem hunytam a szemem.”

Jozef Gönci még Athénban kijelentette, ha nem biztosítanak számára jobb feltételeket, akkor esetleg más ország színeit képviseli majd a következő ötkarikás játékokon. František Chmelár, a Szlovák Olimpiai Bizottság elnöke szerint a sportlövő felkészülése és fizetése évente négymillió koronába kerül. A sportvezető leszögezte, Gönci olyan bért kér a besztercebányai Duklától, amelyet a klub nem tud teljesíteni. (TASR, sz)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?