„Jelenleg nélkülözhetetlen vagyok”

<p>Kemény Dénes, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya azt szeretné, ha Londonban a siker mámorában kerülnének elő a zsebkendők.</p>

Kemény Dénes három olimpiai aranyérmet nyert a magyar férfi vízilabda-válogatottal, ezzel a magyar vízilabdasport legeredményesebb edzőjévé lépett elő. De vajon meglesz-e zsinórban a negyedik győzelem is? Mekkora nyomást jelentenek az elvárások? A válogatottat 1997 óta irányító szakembernél erről is érdeklődtünk.

A válogatott már túl van a januári Európa-bajnokságon, jelenleg a magyar bajnoki címért folyik a csata. A szövetségi kapitánynak hogyan telnek a napjai?
A válogatott játékosainak a bajnokságban nyújtott teljesítményét figyelem, valamint az elmúlt időszak analízise, illetve a következő időszakra való felkészülés tölti ki az időmet. Mindez nem egyszerű. Főleg, ha belegondolunk abba, hogy három hónapon keresztül napi tizenhat órát kell majd dolgozni – az olimpiát megelőzően és az olimpián is. Az Eb óta nem volt együtt a csapat, ami nem is baj, mert az Eb előtt és alatt eleget látták az arcomat. Szerintem ez jó is most így, szerintem a siker eléréséhez az is fontos, hogy kezdjünk hiányozni egymásnak. Amikor egyszer-kétszer telefonon kell beszélni a fiúkkal bármilyen ügyben, azt veszem észre, hogy így vagy úgy, de mindig szóba kerül már az olimpia.
Albert József  interjúját a keddi Új Szó sportrovatában olvashatják!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?