Járási rangadó Komáromban

Pozsony. E hét végén is nagyüzem lesz az alacsonyabb osztályú labdarúgó-bajnokságokban. A IV.

Pozsony. E hét végén is nagyüzem lesz az alacsonyabb osztályú labdarúgó-bajnokságokban. A IV. ligában (Nyugat-Szlovákia) nagy várakozás előzi meg a délkeleti csoport járási rangadóját: a közelmúltban viharos napokat átélt komáromi csapat, amely magára talált a vezetőségváltás, valamint az átigazolások után, az ugyancsak veretlen gútai tizenegyet fogadja (szombat, 17.00). A Duna-partiak egy hete 4:1-re nyertek Verebélyen, mai ellenfelük – hazai pályán – 1:1-et játszott a bősiekkel.

Hámori Vladimír, a komáromi futballklub új elnöke: „Eléggé nehezen állt össze a csapat az idei pontvadászatra, ám – a tavalyihoz képest – sokkal ütőképesebb gárdát sikerült kialakítani. Minden valószínűség szerint a verebélyi, győztes együttes lép majd pályára. Jó a kapcsolatunk a gútaiakkal, s remélem, sportszerű és színvonalas rangadót láthatunk. Tóth János és Tuska Mihály vezetésével az igen aktív nyugdíjas klubtagjaink felújították a fedett lelátót, ahol külön foglalnak majd helyet a két tábor hívei. A derbi szünetében köszöntjük majd az egykori legsikeresebb játékosainkat.”

Egy évvel ezelőtt, nem kis meglepetésre, mindkét összecsapást a gútaiak nyerték. Vajon folytatódik a győzelmi sorozatuk? Ferenc László szakosztálytitkár:

„Azzal tisztában vagyunk, hogy most sokkal nehezebb dolgunk lesz, mint a legutóbbi bajnokságban volt. Sajnos, a nyáron nem az elképzeléseink szerint alakultak az átigazolások, ellenfelünk viszont minden poszton erősített. Módfelett elégedettek lennénk, ha meg-őriznénk veretlenségünket. A pontszerzés csak akkor sikerülhet, ha sokkal jobb teljesítményt nyújtunk, mint a bősiek ellen.”

u Nehéz feladat vár az V. liga (Közép-Szlovákia) D-csoportjának egyik újoncára, a sajógömöri csapatra (eddig egyszer nyert, kétszer vereséget szenvedett), amely az éllovas Poltárt fogadja (vasárnap, 17.00). A vendégek mindhárom meccsüket megnyerték, s még gólt sem kaptak (13:0).

Csernok István polgármester, a labdarúgó-szakosztály egyik vezetője: „Nem félünk a listavezetőtől! Nagyon elszántak a fiúk, fogadkoznak, hogy legalább az egyik pontot kiharcolják. Csak akkor zárkózhatunk fel a középmezőnyhöz, ha eredményesek leszünk.” (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?