Izgalmas versenyek a betétfutamokon

Budapest |

<p>Izgalmas, akciódús versenyeket hoztak a Forma-1-es Magyar Nagydíj eddigi betétfutamai.</p>

Még szombaton, a GP2-esek első versenyének nyitókörében hatalmas baleset miatt le is kellett állítani, majd újraindítani a futamot, amelyet nagy csatában a venezuelai Pastor Maldonado nyert meg a német Christian Vietoris, valamint a mexikói Sergio Perez előtt.

Vasárnap a Formula BMW sorozat második futamával indult az élet a Hungaroringen,  itt az első, szombati versenyen második brit Jack Harvey diadalmaskodott, a második helyen a holland Robin Frijs végzett, míg a harmadik a korábbi "rali-legenda" fia, a mindössze 15 éves spanyol Carlos Saínz lett.

A GP3-asok között vasárnap az amerikai Alexander Rossi győzött, a második a kanadai Robert Wickens lett, a harmadik helyet pedig a brit Dean Smith szerezte meg.

A program 10:35 órától a GP2-esek második futamával folytatódik, majd 11:45 órától a Porsche Mobil 1 Supercup sorozatban a 12. helyről induló Walter Csabáért izgulhatnak a hazai nézők.

A Forma-1-es Magyar Nagydíjra 14 órától kerül sor, az első helyről Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indul.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?