Ismét nagyölvedi elsőség

<p>Léva. Végsőkig kiélezett küzdelmet, lendületes és színvonalas összecsapásokat hozott a Lévai Területi Labdarúgó-szövetség által szervezett szombati teremfocitorna, amelyen a kerületi bajnokságokban szereplő csapatok is megmérettették magukat. Ismét a nagyölvediek lettek az elsők.</p>

ÚJ SZÓ-TUDÓSÍTÁS

A tavalyi győztest igazából senki sem tudta megszorítani, a felsőgyőrödiek (Veľký Ďur) elleni megtorpanása (2:2) viszont némi meglepetést okozott. A címvédő fölénye nemcsak a labda birtoklásában, hanem a helyzetkihasználásban is megmutatkozott, hiszen játékosai öszszesen huszonkét gólt rúgtak.

Végül örömteli hangulat uralkodott el a régióbajnokságban szereplő nagyölvediek táborában, zsinórban másodszor emelhették magasba a kupát. „Sérülések és betegség miatt hat kulcsemberünk kénytelen volt lemondani a tornát, kapusunk, Benkó Dániel is mezőnyjátékosként lépett pályára. Az elején így is kötelező győzelemről beszéltünk, az akarat és a lelkesedés ezúttal is meghozta a gyümölcsét” – mondta Igor Kasana, a tornagyőztes edzője.

A területi bajnokságban szereplők egy héttel ezelőtti mérkőzéssorozatának győztese, a Podlužany számára meglehetősen nagy falat volt ez a torna, és csupán az utolsó előtti helyen végzett. A mezőnyjátékosból kényszerűségből kapussá vált Šebo ugyanis nem tudott felnőni a feladathoz, amiért csapata nagy árat fizetett.

A játéknap egyik legérdekesebb meccsének a IV. ligában vitézkedő zselíziek és a hontfüzesgyarmatiak párbaja bizonyult. Utóbbiak sorsát végleg megpecsételte Špaňo kiállítása, amikor az ellenfél Začka és Forró révén két gólt lőtt két perc alatt. Ismét a figyelem fókuszába került a dobogó harmadik fokán végzett felsőgyőrödiek labdarúgója, Milan Méres, aki a gólvadászok listáján nyolc találattal az első helyre tornázta fel magát. „Az előző torna után a legjobb mezőnyjátékosnak járó díjat helyezhettem a vitrinembe, legközelebb kapusként teszem próbára magamat” – jegyezte meg tréfásan a díjátadást követően a huszonhét éves futballista.

Záróaktusként három sporttisztségviselő kapott kitüntetést életjubileuma alkalmából. Díszoklevelet és ajándékot vehetett át Božena Šimčíková csekei (Čaka) klubelnök, Urbán Ferenc nagyölvedi menedzser és Vladimír Mikuláši ipolysági klubtitkár. (áb)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?