Interjú Tóth Erzsébettel a keddi Új Szóban

<p>Tóth Erzsébet, a szlovák női kézilabda-válogatott kulcsembere kíváncsi a magyarok Eb-teljesítményére.</p>

 

A szlovák női kézilabda-válogatott három győzelemmel csoportelső lett a hazai rendezésű vb-selejtezőtornán, így bejutott a jövő júniusi play-offba. A szlovákok ellenfele az Európa-bajnokság utáni sorsoláson derül ki, Tóth Erzsébet, a válogatott kulcsembere reméli, egyszer végre a szerencse is a csapat mellé áll. A görögöket 30:16, a finneket 38:18-ra győzték le a tornán, ezután jöttek a svájciak a csoportelsőségért játszott meccsen. Végül 26:24-re győztek, s ezzel kiharcolták a továbbjutást. Hogy látta a mérkőzést?A görögökről és a finnekről tudtuk, hogy nem tartoznak a legerősebb csapatok közé, tehát az első két meccs tulajdonképpen felkészülés volt a vasárnapi, mindent eldöntő összecsapásra. Két fáradt gárda találkozott, ez volt a legnehezebb meccs a tornán. Ha Svájc ellen is úgy kezdtünk volna, mint a két korábbi mérkőzésen, 6-7 góllal is győzhettünk volna, de képtelenek voltunk gólt dobni. Szerencsére nagyon jól védekeztünk, és a csapatszellem is remek volt. Ennek köszönhetjük a győzelmet. A Bőd Titanilla készítette teljes interjút a keddi Új Szóban olvashatják! 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?