Interjú Tóth Erzsébet kézilabdázóval a szerdai Új Szóban

<p>Tóth Erzsébet szerint a holnapi, Dánia elleni (18.00) Eb-selejtezőn a gyors ellentámadásokra kell legjobban figyelni.</p>

Tóth Erzsébet számára eddig nagyszerűen alakul a 2011/2012-es szezon: a csallóközaranyosi származású kézilabdázó a cseh Sokol Poruba csapatával a cseh–szlovák közös bajnokságban a 4. helyen végzett, majd a cseh playoffban bajnoki címet szerzett, 165 góllal együttese legeredményesebb játékosa lett. Az idénynek azonban még nincs vége: a szlovák válogatott holnap Dániával, június elején Horvátországgal találkozik, s a kiváló átlövő ezeken a meccseken is bízik a sikerben.

A szlovák női válogatott holnap este kulcsfontosságú Eb-selejtezőt játszik a dánokkal. Hogyan készülnek a mérkőzésre?

Csütörtöktől Vágbesztercén edz a csapat, tehát most a szokásosnál hosszabb időt töltünk együtt a mérkőzés előtt. Edzés, rehabilitáció, pihenés a program, voltunk bowlingozni is egy csapatépítő akció keretében. Mindenki nagyon lelkes, várjuk a meccset, mindannyian arra törekszünk, hogy minél jobb meccset játsszunk a dánokkal, szerintem minden megtörténhet. Dániában 36:24-re kikaptunk, de az első félidőben jól játszottunk, vagyis ők sem verhetetlenek.

A Bőd Titanilla készítette interjút a szerdai Új Szóban olvashatják!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?