Iker Casillas (Real Madrid) lett 2008 legjobb kapusa

<p>Iker Casillast, a Real Madrid spanyol hálóőrét választották az elmúlt év legjobb kapusának a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS szavazásán.</p>

A második helyen Gianluigi Buffon, a Juventus világbajnok olasz játékosa végzett, míg a harmadik a Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyert holland Edwin van der Sar lett. Casillas 2008-ban bajnok lett a Reallal, majd nyáron Európa-bajnoki címet nyert a spanyol válogatottal.

2008 legjobb kapusai: 1. Iker Casillas (spanyol, Real Madrid) 249 pont 2. Gianluigi Buffon (olasz, Juventus) 170 3. Edwin van der Sar (holland, Manchester United) 143 4. Petr Cech (cseh, Chelsea) 108 5. Igor Akinfejev (orosz, CSZKA Moszkva) 23 6. José Francisco Cevallos (ecuadori, LDU Quito) 21 7. Julio César (brazil, Internazionale) 18 8. José Reina (spanyol, FC Liverpool) 15 9. Jens Lehmann (német, VfB Stuttgart) 13 10. Justo Wilmar Villar (paraguayi, Valladolid) 12. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?