Húsvéti gólözön Kisfaludon

Kisfalud. A nyugat-szlovákiai V. liga déli csoportjában Dióspatonyban nyolc, a szomszédos Kisfaludon pedig hét hazai találatnak örülhettek a csallóközi futballrajongók.

A kis csallóközi település futballpályáján az első negyedórában alig történt említésre méltó esemény. Utána azonban beindult a kisfaludi henger. „Nyolc perc (15-23.) leforgása alatt öt gólt rúgtak a mieink. Ebből hármat három percen belül. A megzavarodott felsőszeliek rendre feláll-tak a középkezdéshez. Kezdőrúgás után elvesztették a labdát, s újfent gólt kaptak. Transzban voltak a szurkolók, akik szemlátomást élvezték a ritkán látott gólfesztivált. A 28. percben már 6:0-ra vezettünk, padlón volt az ellenfél“ – elevenítette fel a húsvétvasárnapi gólözön emlékeztes mozzanatait Lépes György, a hazaiak trénere. Ő azt sem hagyta figyelmen kívül, hogy a mátyusföldiek védelméből hiányzott két stabil játékos, Patócs és Kertész. „Hátsó alakzatuk rosszul zárt, többször is gyermeteg hibákat vétett. A vendégek becsületére legyen mondva, nem álltak be védekezni, sokkoló hátrányuk ellenére is mindvégig futballozni akartak” – vette védelmébe az ellenfelet a kisfaludiak objektív szakvezetője. Szünet után azonban nem folytatódott a remélt góleső, hiszen a második negyvenöt percben már csupán egy góllal növelték előnyüket a vendéglátók. „Nem az ellenfélen múlott, hogy nem kétszámjegyű eredmény került a jegyzőkönyvbe. Védenceim fordulás után, ahogy ez már ilyen nagyarányú vezetésnél lenni szokott, elkönnyelműsködték a ziccereket. Molnár Peti például két ízben a kapust is kicselezte, mégsem tudta az üres kapuba rúgni a labdát. Számomra megnyugtató, hogy egytől-egyig akciógólokat szereztünk” – sorolta a gólfesztivál legfontosabb ismérveit a győztes kollektíva edzője, aki szakvezetőként új gyorsasági gólrekordot produkált kisfaludi védenceivel. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?