Hrutka: a Fradi ellen nem

Budapest. A bajnoki címet eldöntő versengésben érdekelt csapatok közül a listavezető MTK áll a legnehezebb feladat előtt a magyar labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában, hiszen Bognár György tanítványai a Dunaferrt fogadják.

Budapest. A bajnoki címet eldöntő versengésben érdekelt csapatok közül a listavezető MTK áll a legnehezebb feladat előtt a magyar labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában, hiszen Bognár György tanítványai a Dunaferrt fogadják. Az üldözők győzelmi kényszerben vannak: a Zalaegerszeg otthon a Videoton, a Ferencváros idegenben a Vasas ellen próbálja begyűjteni a három pontot.

A bajnokaspiráns Ferencváros hazai kudarc után látogat a XIII. kerületbe, ahol a Vasas Fáy utcai kispadján először ül majd Tornyi Barnabás. A zöld-fehéreknél Marek Penksa sérülése okozza a legtöbb fejfájást Garami Józsefnek, de kisebb sérüléssel bajlódik Gera is. A Vasasban Kerényi, Maróti és Árki továbbra is sérült, Hrutka a kölcsönadási szerződésben foglaltak miatt nem léphet pályára a Fradi ellen, ám Tóth András és Aranyos letöltötte eltiltását.

A nyugati rangadón Győrött a Haladás vendégszerepel. A szombathelyiek szeretnék megtörni az átkot, már ami az idegenbeli gyenge szereplést illeti. A csapatba visszatérhet Flavio Pim, aki letöltötte sárga lapos eltiltását, de javul a sérültek, Selymes, Somfalvi és Preisinger állapota is, valószínűleg mindhármukra számíthat Szentes Lázár vezetőedző. A Győr szakvezetése Starkkal és Semeníkkel nem számolhat, ennek ellenére a hazaiak az esélyesebbek.

Az Újpest Debrecenbe látogat, a fővárosiaknál csak Kunzo combja és Frunza bokája fáj, ám szereplésüket semmi sem veszélyezteti. A Lokiba visszatérhet Bajzát és Tiber, helyettük Kerekes sérült meg. Kuttor és Majoroš sárga lapok, Balogh és Szatmári sérülés miatt nem játszhat. Plókai eltiltása lejárt.

Kispesten Détári Lajos együttesének feltétlenül be kell gyűjtenie a három pontot, ha nem akar komoly veszélybe kerülni. Udvarácz bokaszalag-szakadás miatt idén már nem léphet pályára, Batrinu is sérüléssel bajlódik, szerencsére Lőrinc már letöltötte a sárga lapok miatt kirótt büntetést. A soproniak jó hangulatban és formában érkezhetnek Budapestre, nincsen köztük sem sérült, sem eltiltott.

Ha nem akar végképp leszakadni az MTK-tól és magára engedni a Ferencvárost, akkor szintén hoznia kell hazai mérkőzését a Zalaegerszeg együttesének. Kenesei kisebb sérüléssel érkezett vissza a válogatott mérkőzésről, Kocsárdi is sérült, ellenben Molnár Balázs büntetése lejárt. A Videoton együttesében visszafoglalhatja helyét a kapuban Végh Zoltán, aki az MTK ellen a kölcsönadás miatt nem játszhatott. Hamar és Vasas maródi.

Rangadóra kerül sor a Hungária körúton is, ahol a Dunaferr (élén az egykori MTK-tréner Egervári Sándorral) vendégeskedik. A hazai együttesben Győri és Czvitkovics sérült, a Dunaferrben Kiss György bajlódik izomsérüléssel. (o, sr)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?