Hosszú Ka­tinka be­ad­hatja a de­re­kát

<p>Lehet, hogy Hosszú Katinka mégis igent mond a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) és a Pöttyös Túró Rudi közös kampányára - írja a<a href="http://ripost.hu/cikk-hosszu-katinka-beadhatja-a-derekat/?source=hirlis…; Ripost.hu</a>.</p>

A riói olimpiai csapatot - meg persze a finomságot - népszerűsítő akcióban a jelen és a múlt legjobb magyar sportolóinak képei szerepelnek majd az édességhez járó kártyákon. Ezeket albumba lehet gyűjteni.

Az Index értesülésére hivatkozva korábban elterjedt: a második évben is a világ legjobbjának választott úszónőnk számos társával ellentétben nem vállalta ingyen a felkérést. A MOB kommunikációs igazgatója szerint azonban ez még nem lefutott dolog. Nem igaz, hogy Katinka nemet mondott, ez még egy folyamatban lévő ügy - idézte Siklós Eriket a Blikk.

„A riói csapatot szeretnénk bemutatni ezzel a kezdeményezéssel, a sportolók 99 százaléka nagyon pozitívan állt hozzá” – derült ki ugyanakkor a szavaiból, hogy valóban nem adta be mindenki a derekát.

A kommunikációs igazgató hangsúlyozta: itt nem az egyéneken van a hangsúly, és senkinek sem fizetnek jogdíjat. A kampány nem a profitról, hanem az oktatásról, a sportolók népszerűsítéséről szól. Eközben a címlapon „Sokan nagy lehetőségnek tartják, mert így nőhet a marketingértékük. A gyerekek nem Disney-figurákat fognak gyűjteni, hanem a magyar csapattal ismerkedhetnek meg. Volt, aki magától keresett meg minket, hogy nem szeretne ebből kimaradni. Minden érintettet megkérdeztünk, hogy csatlakozik-e az akcióhoz. Aki igent mondott, hozzájáruló nyilatkozatot írt alá és részt vett egy fotózáson.”

Ezek szerint Katinkáék még se igent, se nemet nem mondtak a felkérésre. Miután - újabb nyolc aranyéremmel megpakolva - érkeztek haza egy franciaországi (amiens-i) pénzdíjas úszóversenyről, folytatódhat az egyeztetés a felek között.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?