Hosszabb lesz az Éjszakai futás távja

Kassa |

<p>Hosszabb távval várják idén a harmadik alkalommal megszervezendő kassai Éjszakai futás (Košice Night Run) résztvevőit.&nbsp;</p>

Szeptember 5-én éjszaka az eredeti 9,17 kilométer helyett kereken tíz kilométert futhatnak le a profi és amatőr sportolók a belvárosban. A szervezők ezzel próbáltak eleget tenni a verseny rendszeres résztvevői kérésének. A megszokott városközponti útvonalon kívül a futók ezúttal a Pribinova, a Mojmír valamint a Bočná utcán is végighaladnak. A szervezők szerint a közel egy kilométerrel meghosszabbított táv még nagyobb élményt nyújt, ugyanis a futók tovább élvezhetik az esti város különleges hangulatát. A részletes térképet a www.kosicenightrun.sk internetes oldalon tekinthetik meg az érdeklődők.  Az éjszakai futást először 2012 őszén rendezték meg. Azóta közkedvelt eseménnyé nőtte ki magát. Tavaly ezerháromszázan álltak rajthoz. A versenyzők közül sokan külföldről érkeztek. Voltak köztük kenyai, magyarországi, spanyol, olasz, portugál és ukrajnai sportolók is. A rendezvény népszerűségét az is tanúsítja, hogy már a regisztráció első napján – április 22-én – több mint százan neveztek be. Augusztus elejéig már mintegy kilencszáz résztvevő regisztrált a sporteseményre. Az éjszakai futásra szeptember 5-ig nevezhetnek a sportkedvelők a rendezvény internetes oldalán. A szervezők viszont nem zárták ki, hogy kapacitási okokból korábban lezárják a regisztrációt.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?