Hoppá: A magyar foci fejlődik, Storck remek munkát végzett!

Budapest |

<div>Berzi Sándor MLSZ-alelnök szerint a magyar futballban a fejlődés látható és mérhető.</div>

Az MLSZ alelnöke ezt Magyar Labdarúgás Napja alkalmából rendezett fővárosi ünnepségen tartott beszédében mondta. A sportvezető a nemzeti válogatottról azt mondta, az együttes a tavalyi nagy sikert követően nem tudta hozni azokat az eredményeket, de legfőképpen azt a játékot és teljesítményt, amelyet az elmúlt két évben. Hozzátette, nagy hiba volt az andorrai vereség, amelyen egy „válogatottnak nem nevezhető” csapattal állt fel Bernd Storck szövetségi kapitány, ebből a kudarcból pedig nehéz volt talpra állni. „Storck úr remek munkát végzett, de ilyen az edzői sors” – jegyezte meg Berzi Sándor a német szakemberről, akinek utódja, a belga Georges Leekens is részt vett az ünnepségen. Az elmúlt év pozitívumai között Berzi Sándor kiemelte az utánpótláscsapatok szereplését, az U21-esek jól indultak az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, míg az U19-es és az U17-esek is elérték az elitkört, utóbbiak a végső kontinensviadalon szerepeltek. Kiemelte, a társasági adókedvezménynek (TAO) is köszönhetően folyamatosan épülnek a pályák,  újabb stadionok készülnek vagy készültek el, egyre többen futballoznak. A Magyar Labdarúgás Napját az MLSZ minden évben november 25-én tartja, az 1953-ban ezen a napon volt londoni angol–magyar 6-3-as mérkőzés. Idén a hétvége miatt hozták egy nappal korábbra az ünnepséget.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?