Honvéd-siker az U9-esek nagykaposi focitornáján

NagykapusU9

A budapesti Honvéd sikerével zárult az idei, második alkalommal megrendezett U9-es nemzetközi labdarúgótorna Nagykaposon.

A bodrogközi Rad községből származó, ifj. Liska László által irányított fővárosi Honvéd SE veretlenül, pontveszteség nélkül végzett az első helyen. A polgármester kupájáért zajlott korosztályos versenyen a nagymihályi, szobránci és királyhelmeci csapat mellett a házigazdák A és B alakulata vett még részt. A nagykaposiak kiválóan szerepeltek, ugyanis A csapatuk a döntőben szenvedett vereséget egy kiélezett párharcot követően, B csapatuk a bronzéremért vívott merkőzésen maradt alul.

A tornát követően Káplár László, a nagykaposiak edzője értékelt lapunknak: „Igyekeztünk mindkét csapatunkat egyforma erősségűre összeállítani, ami szerintem sikerült is, ezt az eredmények igazolják. Csoportunkból továbbjutottunk, és a döntőben, valamint a harmadik helyért vívott mérkőzéseken nem sok hiányzott ahhoz, hogy megszerezzük az első, illetve a harmadik helyet. Különösen a fináléban nyújtott teljesítményünket emelném ki, amikor a vezetést is megszereztük, ám egy figyelmetlenségből kapott egyenlítő gól után már nehéz volt összpontosításra bírni a fiúkat, és emiatt is kaptuk a második gólunkat. Ennek ellenére nem láttam szomorúságot az arcokon, sőt, büszkén vonultak le a pályáról a srácok.ˮ

Az ötödik helyen végzett királyhelmeciek mestere, Bányácski Kornél is elégedett volt a látottakkal. „Sajnos már az első mérkőzésen nehéz helyzetbe kerültünk, ez rányomta bélyegét a folytatásra. A csoportmeccseket ugyan pont nélkül zártuk, de mérkőzésről mérkőzésre javuló formát mutattunk, s ennek köszönhetően szereztük meg első győzelmünket, amely éppen a helyosztón született meg. Csapatomban figyelemreméltóan játszott hátvédként Rudas Ákos és Rudas Dániel, csatárként pedig Kovács Ákos. Ide sorolnám még Sándor Dávidot is, aki a helyosztón két gólt is lőtt.ˮ

A legjobbak díjazása
U9-es nemzetközi labdarúgótorna Nagykapos

Tornatények

Csoportmérkőzések: Michalovce–Sobranecko 4:1, Honvéd–Kráľovský Chlmec 12:0, Veľké Kapušany A–Michalovce 4:0, Veľké Kapušany B–Honvéd 1:6, Sobranecko–Veľké Kapušany A 2:2, Kráľovský Chlmec–Veľké Kapušany B 1:4.

Az A csoport végeredménye: 1. Veľké Kapušany A 4 pont, 2. Michalovce 3, 3. Sobranecko 1.

B csoport: 1. Honvéd 6 pont, 2. Veľké Kapušany B 3, 3. Kráľovský Chlmec 0.

Az 5. helyért: Sobranecko–Kráľovský Chlmec 1:3.

Elődöntők: Veľké Kapušany A–Veľké Kapušany B 3:2, Michalovce–Honvéd 0:6.

A 3. helyért: Michalovce–Veľké Kapušany B 4:1.

Döntő: Honvéd–Veľké Kapušany A 2:1.

Díjazottak – a torna gólkirálya: Bús Noel (Honvéd) 9 gól; a legjobb kapus: Káplár Damián (Veľké Kapušany A); a legjobb játékos: Zalužický Eduard (Michalovce).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?