HOLTIDÉNYBEN

Japánokra várnak az ekeliek
Ekel. A nyugat-szlovákia V. liga keleti csoportjában 3. helyen telelő ekeliek edzőjük, Anton Grajcár vezetésével január 6-tól heti négy gyakorlással készülnek a tavaszi idénykezdésre.

Japánokra várnak az ekeliek

Ekel. A nyugat-szlovákia V. liga keleti csoportjában 3. helyen telelő ekeliek edzőjük, Anton Grajcár vezetésével január 6-tól heti négy gyakorlással készülnek a tavaszi idénykezdésre. „Nagy Jenő vendégjátéka befejeztével visszatért a komáromiakhoz, Sándor Alfréd pedig csapatot keres magának. A távozókat a hetényiektől hazatért Fazekas István, valamint a feketenyékiektől hozzánk került Fekete Árpád helyettesítheti a folytatásban. Egy fiatal csallóközi kapustehetséget is kipróbálunk az előkészületi meccseken. Nevezetesen Kovács Szilárdot, aki a Slovan ifiben védett. Japán légiósunk, Kensuke jelenleg még hazájában szabadságol. Megígérte, február elsején egy honfitársával együtt csatlakozik a csapattársakhoz“ – fogalmazott a tréner. Tőle azt is megtudtuk, hogy a vezetőség felújította, korszerűsítette a régi futballpályát, melyen villanyfénynél gyakorolnak a zöld-fehér színek viselői. (ái)

Távoztak a buzitai gólzsákok

Buzita. A kelet-szlovákiai IV. liga déli csoportjában ősszel kiválóan teljesítő buzitaiak a hatvanhét esztendős edzőjük, Jozef Vlčej vezetésével a pontvadászat első felének befejezése után sem vonultak téli pihenőre. Novemberben és decemberben hetente egy-egy edzést tartottak a šacai sportcsarnokban. „Január 5-től az említett létesítményben háromra növeltük a gyakorlások számát, hétvégeken pedig a kassai műfüvön edzőmeccseket játszunk. Eddigi mérlegünk két vereség: Buzita–MFK Košice (ifik) 1:2, Buzita–Barca (3:5) – tájékoztatott bennünket Mohnyánszky József buzitai klubelnök-polgármester. Kiderült, tavasszal két gólvágójuk, Riapoš és Šmelko nélkül folytatják a pontok gyűjtését. – Négy ifiből kiöregedett kassai tehetséget, Haburákot, Človečkót, Patakyt és Popovičot szerződtetünk“ – vélekedett az átigazolásokról a tisztségviselő. (ái)

Hét somorjai kiszemelt

Somorja. A nyugat-szlovákiai III. liga őszi idényében jól kezdtek, ám a folytatásban több ízben is buktak a somorjaiak, akik az eredményesebb folytatás érdekében már január első szombatján elkezdték téli tortúrájukat. A csallóközi kollektívát edzőként továbbra is a rutinos Marián Novotný irányítja, aki tavasszal már nem küldheti csatába Méry Tamást. „Tamás meglepetést keltett bejelentésével, miszerint vagy az V. ligás illésháziak, vagy pedig a területi bajnokságban közreműködő nagyszarvaiaknál szeretné folytatni pályafutását. Szerencsés Zoltán, akit a DAC-tól lízingeltünk, visszatért a dunaszerdahelyiekhez. Abban maradtunk, hogy amennyiben ott a szakvezetés nem tartana igény játékára, visszatér hozzánk. Természetesen erősítésekre is szükségünk lesz. Hét futballistával tárgyalunk, neveket egyelőre nem mondhatok“ – nyilatkozta Bárdos Gábor, somorjai klubelnök. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?