Hóhér volt a bíró?

Pozsony. Nem volt nagy kedvük nyilatkozni a játékosoknak, mindnyájan csalódottan beszéltek. Peter Hlinka, aki nagy párharcokat vívott Heskeyvel, beismerte, hogy úgymond benne volt a második gólban: „Hibáztam, nem szabad lett volna totojáznom a labdával, de Peťo Dzúrik még javíthatott volna.

Pozsony. Nem volt nagy kedvük nyilatkozni a játékosoknak, mindnyájan csalódottan beszéltek. Peter Hlinka, aki nagy párharcokat vívott Heskeyvel, beismerte, hogy úgymond benne volt a második gólban: „Hibáztam, nem szabad lett volna totojáznom a labdával, de Peťo Dzúrik még javíthatott volna.”

A csapatkapitány így látta a meccset: „Igazi nagy helyzetekbe nem engedtük az angolokat, ennek ellenére veszítettünk. A második gól előtt el akartam rúgni a labdát, de nem sikerült. Szünet után feljavultak Beckhamék, és a nehéz talajon fogytán volt az erőnk. A közönség fantasztikusan biztatott bennünket, élvezet volt futballozni.”

Marián Zeman nemcsak a meccsről mondott véleményt: „Amilyen jól játszottunk, olyan hibákat vétettünk. Önmagunkat vertük meg. Felesleges kertelnünk, rosszul állunk a csoportban, nincs sok reményünk; két olyan ellenféltől kaptunk ki, amelytől pontot, pontokat kellett volna szereznünk. Még megyünk Angliába és jönnek a törökök...”

Németh Szilárd, aki 32. válogatott mérkőzésén 12. gólját lőtte: „Természetes, hogy csalódott vagyok. Kiválóan kezdtünk, de amikor erős ellenfél ellen játszunk, mindig csinálunk egy-egy végzetes hibát. A második gól előtt a védőknek el kellet volna rúgniuk a labdát, nem tették, és Owen van olyan rutinos, hogy ezt kihasználta. Sok esélyünk nincs a továbbjutásra, ez ellen az angol csapat ellen idegenben nyerni szinte lehetetlen. Nem akarok pesszimista lenni, csak realista vagyok.”

Egyes játékosok a bíróra nehezteltek, a szlovák remények hóhérának tartják. Karhan volt volt ebben a tekintetben a szóvívő: „Sorsdöntő hibát nem vétett, de a mezőnyben hibásan állította meg néhány ígéretes akciónkat. Úgy érzem, az első gólnál is megkárosított, szabálytalanul szerelték játékosunkat, mire ő fordítva ítélt. 1:0-ás meccsállásnál pedig kétszer is szabadrúgást ítélt a 16-osunk közeléből az angolok javára, többször nem alkalmazta estünkben az előnyszabályt.”

Miroslav König a kapott gólokról beszélt: „Az elsőnél Owen beindult, s ezzel megtévesztett, a másodiknál hozzáértem a labdához, de az bevánszorgott a hálóba. Az angolok a minimumból a maximumot érték el. Örülhetnek...”

Róbert Vittek az első félidőben jól játszott, sokszor megkeverte a védelmet, a másodikban szinte eltűnt a pályáról. „Éreztem a sérülésemet, nem bírtam felvenni az iramot, cserét kértem.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?